Дентална клиника Diamond Smile

Зъболекари в София – център
бул.Тодор Александров и ул.Царибродска 92, ет.1
0887 36 30 69, 0898 74 03 96, 0888 64 49 71
Дентална клиника с уникален екип от добри зъболекари
www.diamond-smile.net

        Посетител: 832
Diamond Smile SMILE MAKEOVERS - click за видео
Smile makeovers

Art&Spa Dental Clinic - click за видео
ART&SPA

Art&Deco - click за видео
ART&DECO

Фасети - click за видео
Фасети

Корони - click за видео
Корони

Зъбен камък - click за видео
Зъбен камък

Детски зъболекар - click за видео
Деца

Абонирайте се


Избелване на зъби. Професионално офис избелване на зъби. Домашна система за избелване на зъби

 

Професионално офис избелване на зъби

Искате ли бели зъби за по-малко от седмица?

Какво ще кажете за по-малко от един ден?

Какво ще кажете за ... по-малко от сутринта?

Какво ще кажете за ... за два часа или по-малко?

Един час - една визита!

„Има време за работа, и има време за любов. Няма време за друго!" Коко Шанел

Изкуството да се живее е единственото изящно изкуство, което си заслужава да овладеем...тук и сега! С усмивка на звезда...

ПРОМЕНИ СВЕТА! СКОЧИ С МАГИЯ ОТ УСМИВКА, ЛЮБОВ И КРАСОТА!

Най-доброто избелване на зъби с нови системи, създадени заедно с най-големите специалисти!

НИЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ БЕЛИТЕ И ИСКРЯЩИ ЗЪБИ, ЗА КОИТО ВИНАГИ СТЕ МЕЧТАЛИ!

Най-ефикасните системи за избелване на пожълтели и потъмнели зъби! Избелващата система възстановява естествената белота на зъбите. Бързо забележимите резултати след избелването на зъби ще Ви гарантират блестяща диамантена усмивка за дълго време. Методът за професионално избелване на зъби е сигурен, неагресивен, няма риск и максимално защитава Вашите зъби!

Подарете си магическа комбинация от искрящо бели зъби, шеметно настроение и неустоимо излъчване! Подарете си свободата на широката усмивка и заразителния смях! Подарете си щастието, което заслужавате и привлечете богатството във Вашия живот с една ослепителна усмивка!

Избелване на зъби

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ СПЕЦИАЛНИ КЛИПОВЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОФИС ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В СЕКЦИЯ ВИДЕО

Причини за оцветяване

Има много причини, поради които се желае професионално избелване на зъбите. Чай, кока-кола, червено вино, кафе, череши и тютюнопушенето са фактори за перманентно оцветяване на зъбите. Когато изберете офис избелване на зъбите, може да очаквате професионални резултати. Това означава по-бързи и по-дълготрайни резултати, бели зъби и красива усмивка.

Специално предложение за Вашата блестяща усмивка!

Професионалното избелване на зъби Ви осигурява сигурност на желания ефект, комфортно преживяване и искрящо бели зъби. Мощната високо интензивна синя светлина на лампата за избелване на зъби, избелва бързо и ефективно зъбите и не носи рискове. Избелващи системи - AXIS - Швейцарска система, ZOOM, Zoom 2, BMS - WHITEDENT PLUS, OPALESCENCE BOOST. Контролирано избелване на зъби в зъболекарския кабинет - от 8 до 14 тона по-бели зъби за 1 час в едно посещение!

Холивудска усмивка САМО за 1 час. ОФИС ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

Системата е с професионално избелващ процес , който е клинично доказан и постига избелване на зъбите средно с осем нюанса по скалата на Vita - само за един час. Ползва се РН балансиран, активиран от специфична дължина на вълната избелващ гел, който предизвиква изключителен избелващ процес. Върху зъбите се поставя мек избелващ гел, толерантен към пулпата и меките тъкани.

Избелване на зъби 1Избелване на зъби 2Избелване на зъби 3Избелване на зъби 4Избелване на зъби 5Избелване на зъби 6

При желание от Ваша страна може да Ви предложим и силиконови шини за избелване на зъби. Познат от дълги години като антисептик за устната кухина, карбамидният пероксид е идеалният активен принцип за избелване на зъбите. Ние ще Ви предоставим този избелващ гел, който отговаря най-добре на Вашите изисквания и ще Ви посочим стъпките, които е добре да следвате, за да получите оптимален резултат.

Избелването в зъболекарския кабинет, известно като "мощно избелване", "професионално избелване" или "офис избелване на зъби", се извършва при условия, които дават възможност за безопасно, контролирано, безболезнено използване на относително висока концентрация на избелващ гел. Това позволява получаване на резултати, които са видими веднага, още на зъболекарския стол след избелване на зъби!

Избелване на зъбиИзбелване на зъбиИзбелване на зъби

Реминерализиращ гел при избелване на зъби.

Уникалната композиция на реминерализиращия гел след избелване на зъби намалява чувствителността на зъбите, намалява риска от инфекции на венците, намалява кариесите и помага за лечението на пародонтити и гингивити.

Реминерализиращия гел съдържа витамини и минерали. Той е комплекс от флуориди, калций и фосфат, който спомага за заздравяването на Вашия емайл. Това е най-добрият начин да заздравите емайла си след избелване на зъби!

За разлика от другите методи, процедура за избелване на зъби е напълно безболезнена. По време на избелването на зъби, Вие почивате, слушате музика и напълно релаксирате в единствената СПА дентална клиника DIAMOND SMILE.

Методът за професионално офис избелване на зъби, който Ви предлагаме, е успешен в целия свят, благодарение на своята безболезненост , скорост , безопасност и особено поради изключителни резултати.

Предлагаме Ви и домашна система за избелване на зъби... All inclusive...

Избелване на зъби Избелване на зъбиИзбелване на зъби - след избелванеИзбелване на зъби - след избелване
Избелване на зъби - преди избелванеИзбелване на зъби - след избелванеИзбелване на зъби - след избелване
Избелване на зъби - преди избелванеИзбелване на зъби - след избелване
Избелване на зъби - преди избелванеИзбелване на зъби - след избелване
Избелване на зъби - преди избелванеИзбелване на зъби - след избелване
Избелване на зъби - преди избелванеИзбелване на зъби - след избелване
Избелване на зъби - преди избелванеИзбелване на зъби - след избелване

Домашна система за избелване на зъби

Системи за избелване на зъби в домашни условия

Предлагаме Ви иновативни системи за домашно избелване и комплект от силиконови шини за долни и горни зъби. Системата, разработена от водещи зъболекари, е компактна и лесна за употреба, удобна и клинично доказана - зъбите Ви стават по-бели и искрящи в резултат на дълбокото и дълготрайно избелване.

Познат от дълги години като антисептик за устната кухина, карбамидният пероксид е идеалният активен принцип за избелване на зъбите. Ние ще Ви предоставим този избелващ гел, който отговаря най-добре на Вашите изисквания и ще Ви посочим стъпките, които е добре да следвате, за да получите оптимален резултат.

Направете стилна изненада и зарадвайте любимите си хора, приятели, колеги като изберете някой от нашите ваучери за подарък. Ваучерите за подарък са много съблазнителни и с атрактивна отстъпка. Може да избирате между ЗЛАТЕН ваучер за подарък, ЛУКСОЗЕН ваучер за подарък и ДИАМАНТЕН ваучер за подарък. Те включват комбинация от дентални естетични и козметични процедури според Вашето желание. Бъдете интересни, бъдете различни, бъдете полезни!

 

ПРЕОТКРИЙТЕ СВОБОДАТА ДА СЕ УСМИХВАТЕ!

Домашно избелване на зъбиИзбелване на зъби

 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПОСЛЕДНИ ОФЕРТИ ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ В СЕКЦИЯ НОВИНИ!

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ОФИС ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

 

 • Модерен метод за избелване на зъби, свързан с посещение при зъболекар - над 8 тона по-бели зъби за 1 час в едно посещение в зъболекарския кабинет.

 • За разлика от другите методи, процедура за избелване на зъби е напълно безболезнена. Избелването в зъболекарския кабинет, известно като "мощно избелване", "професионално избелване" или "офис избелване на зъби", се извършва при условия, които дават възможност за безопасно, контролирано, безболезнено използване на относително висока концентрация на избелващ гел. Това позволява получаване на резултати, които са видими веднага, още на зъболекарския стол след избелване на зъби!

 • По време на избелването на зъби, Вие почивате, слушате музика и напълно релаксирате в единствената СПА дентална клиника DIAMOND SMILE.

 • Резултатът при офис избелване на зъби е най-ефективен в сравнение с другите избелващи системи.

 • Технологията за избелване на зъби не уврежда зъбният емайл, изкуствените корони, фотополимерните и порцелановите фасети.

 • Постигнатият ефект при професионалното офис избелване на зъби е дълготраен - 1-2 години, в зависимост от Вашите навици за хранене и пиене.

 • При другите методи за избелване на зъби са необходими многократни посещения при дентален лекар или ежедневни апликации през нощта в домашни условия в течение на 10-14дни. При тях се използва гел с по-висока концентрация на перхидрол, което води до повишена чувствителност на зъбите.

 • Методът за професионално офис избелване на зъби, който Ви предлагаме, е успешен в целия свят, благодарение на своята безболезненост , скорост , безопасност и особено поради изключителни резултати.

 • Предлагаме Ви и домашна система за избелване на зъби... All inclusive...

Избелване на зъби
Избелване на зъби
Избелване на зъби 

  Порцеланови и циркониеви коронки Златокерамика. Порцеланови корони. Козметичен бондинг
  Порцеланови и циркониеви коронки Златокерамика. Порцеланови корони. Козметичен бондинг
  Порцеланови фасети Металокерамични коронки
  Порцеланови фасети Металокерамични коронки

   

  обратно - списък на ДЕНТАЛНИ УСЛУГИ

  ВАШИЯТ ТОЧЕН ИЗБОР Е НАШИЯТ СТИЛ!

  Запишете си час сега за прием по телефона – печелите време!
  ПЕЧЕЛИТЕ веднага!