Дентална клиника Diamond Smile

Зъболекари в София – център
бул.Тодор Александров и ул.Царибродска 92, ет.1
0887 36 30 69, 0898 74 03 96, 0888 64 49 71
Дентална клиника с уникален екип от добри зъболекари
www.diamond-smile.net

        Посетител: 798
Diamond Smile SMILE MAKEOVERS - click за видео
Smile makeovers

Art&Spa Dental Clinic - click за видео
ART&SPA

Art&Deco - click за видео
ART&DECO

Фасети - click за видео
Фасети

Корони - click за видео
Корони

Зъбен камък - click за видео
Зъбен камък

Детски зъболекар - click за видео
Деца

Абонирайте се


СПА СТОМАТОЛОГИЯ

Дентална клиника DIAMOND SMILE

предлага на своите пациенти пленително изобилие от спа техники и процедури за отдих. И удоволствие. Нашите зъболекари са разработили своите услуги не само, за да елиминират стреса от посещението Ви при стоматолога, но и да се намали всяко друго напрежение от вашия ежедневен живот. Нашият уникален, разтоварващ подход към денталната медицина и стоматологично лечение, ще трансформира вашите страхове, с които може би свързвате посещенията си при зъболекар. И в същото време ще ви предостави максимално безболезнено, козметично, естетично, терапевтично и хирургично зъболечение.

Листът от спа услуги, предлагани в нашата дентална клиника включва луксозни услуги разпростиращи се от разтоварваща терапия за тялото до антиоксидираща терапия. Стаята за отдих е аранжирана така, че да ви предостави пълен отдих за Вашите дух и тяло. Тази стая, осветена на свещи, е оборудвана с масажиращ стол за отдих, озвучена е с меки тонове на ромолящ водопад, отпускащи тонове за цветова терапия и ароматерапия.


В тази обстановка, диамантената усмивка е на ПЕТ спа минути от вас.

Нашият специално обучен екип от зъболекари се грижи да направи Вашето посещение удобно, отпускащо, безболезнено и приятно.

Вашият комфорт е нашия стремеж! Очакваме с нетърпение да се грижим за Вас и Вашата усмивка!

 

Вашето посещение започва с чай, кафе или сок, в луксозна обстановка.

Вие можете да релаксирате в топла и приятна среда със звуци на ромолящ водопад. Можете да избирате от нашата богата музикална колекция от компакт-дискове, група от песни, които искате да чуете, клипове и звуци от природата.

По време на денталното лечение

Ние ви предлагаме рефлексотерапия за ръцете, раменете и мускулите на гърба. Вие се чувствате комфортно, спокойно и удобно, докато получавате Вашата диамантена усмивка. Ароматерапия Ви обгръща във всяка стая с желания от вас аромат – евкалипт, жасмин, сандалово дърво, лавандула, лилия, гардения, виолетки, бор, океан, роза, мента и др. Може да слушате релаксираща музика по Ваш избор по време на безболезненото лечение, или да гледате видеоклипове на монитора.

След приключване на денталното лечение

Ние продължаваме с терапия за Вашия дух с позитивни емоции и удоволствени преживявания. В елегантна обстановка и уютен интериор, Вие приключвате визитата си с чаша млечен шейк, луксозни бонбони и шоколади, минерална вода с резен лимон, пресни плодове. Изживяването е “като първа класа полет до Париж “! Ние сме тук, за да Ви поглезим. Вашата визита при нас трябва да бъде един много уникален и приятен момент за вас с пет-звездната услуга от приятелски и опитен екип от стоматолози! Ние сме Вашият екип от зъболекари – екипът на дентална клиника “Diamond smile”, 2 в 1! Лукс, удоволствие и елегантност..... Наша чест и привилегия е да служим на вас.

Само няколко момента в нашия оазис и Вашите проблеми ще се стопят. Очакваме ви с нетърпение за отпускащо и приятно посещение при нас, в клиника в центъра на София - д-р Христина Манасиева и д-р Десислава Манасиева!

Отпусни се назад. И си мисли за нещо приятно…

5 неща, които може да направите за вашето по-приятно преживяване при посещение при зъболекар:

1. Елате отпочинали, спокойни и на време. Планувайте си посещението при зъболекар предварително. И си отделете достатъчно време, за да пристигнете на време; да паркирате и за чаша натурален сок при нас. Ако закъснявате или имате трудности да стигнете до мястото на срещата навреме, вие ще сте стресирани. Повишеното ниво на стрес би ви направило по-раздразнителни и чувствителни на болка. И това от своя страна води до трудности при контролиране на вашето ниво на безпокойство.
2. Опитайте се да си упражнявате мисълта. Недейте просто да седите на зъболекарския стол, мислейки за нищо или даже по-лошо, мислейки какво може да се случи, а си използвайте времето ползотворно, като например да предоставите умствена храна за мозъка си, визуализирайки вълнуващи за вас картини. Защо да не си подготвите някой мозъчен пъзел или пък да предпочетете да си планувате следващата почивка на тропически остров, под шарената сянка от палмови листа, поклащайки се на хамака с чаша пъстър коктейл в ръка или пък да си представите какво ще е следващото подобрение в новия проект, офиса ви или цветната градина?! Всъщност каквото и да занимава съзнанието ви в този момент, различно от мисленето за това какво се случва в зъболекарския кабинет, е бонус.
3. Вие сте в пълен контрол над ситуацията. Много е важно да се разберете, че имате възможност да сигнализирате, ако желаете стоматологът да спре за малко. Дори самият факт, че имате влияние над протичането на процедурата, спомага за по-лесно преодоляване на безпокойството. И прави лечението поносимо.
4. Релаксиращата музика в дентална клиника“Diamond smile” също може да помогне. Избор на предпочитана музика за слушане по вкус на пациента или дори гледането на филм и обучителни програми, би помогнало за отвличане на вниманието. И елиминиране на шума от лечението.
5. Хипноза и Релаксация – техники, които много напомнят на мечтаене. Тези техники ви помагат за овладяване на вашето чувство на страдание, паника и страх.

Море

Sea

 

ПРОМЕНЕТЕ ДИЗАЙНА НА ВАШАТА УСМИВКА!

 

ВАШИЯТ ТОЧЕН ИЗБОР Е НАШИЯТ СТИЛ!

Запишете си час сега за прием по телефона – печелите време!
ПЕЧЕЛИТЕ веднага!