Дентална клиника Diamond Smile

Зъболекари в София – център
бул.Тодор Александров и ул.Царибродска 92, ет.1
0887 36 30 69, 0898 74 03 96, 0888 64 49 71
Дентална клиника с уникален екип от добри зъболекари
www.diamond-smile.net

        Посетител: 817
Diamond Smile SMILE MAKEOVERS - click за видео
Smile makeovers

Art&Spa Dental Clinic - click за видео
ART&SPA

Art&Deco - click за видео
ART&DECO

Фасети - click за видео
Фасети

Корони - click за видео
Корони

Зъбен камък - click за видео
Зъбен камък

Детски зъболекар - click за видео
Деца

Абонирайте се


Дентална клиника DIAMOND SMILE

Усмихни се на живота, за да ти се усмихне и той! С усмивка, която запленява!

Nothing is impossible!

Превръщаме самочувствието и професионализма си на стоматолози и психолози в хиляди красиви усмивки за Вас, нашите пациенти!

 

Дентална клиника DIAMOND SMILE в София

е чудесен начин да се докоснат повече сърца, да се открият тайните на здравото тяло и блестящата усмивка, да събудим вярата, силата и смелостта във всеки от нас, да бъдем успешни мениджъри на собствения си живот, да разкрием пълния си творчески потенциал и креативност, да изградим топли, дълбоки отношения, пълни с любов и уважение с всички около нас! Да превърнем неуспехите във възможности! Да привлечем богатството и щастието в собствения си живот! Да бъдем по-добри! Животът ни да бъде приключение, пълно с чудеса! Да направим света едно прекрасно място за живеене!

Нашата визия

Всички ние сме най-обикновени парчета въглен, които са в една или друга фаза от превръщането си в диаманти. И както земята обвива въглена и прилага върху него титаничното си налягане, така и нашият живот прилага натиск върху нас, предизвиква ни, излага ни на всичко онова, което ще ни превърне във възможно най-мъдрите, здрави и способни на обич човешки същества.

Албърт Айнщайн е казал „ Креативността е по-важна от знанието. Знанието е ограничено, креативността обгръща света."
Често когато говорим за естетична стоматология,правим грешката да вярваме, че трябва да спазваме строго определените правила и рецепти. Важно е да се знае, че принципите и параметрите са основата на тази и всяка друга дсициплина, но да се ограничим само до тях би означавало да стигаме до едни и същи резултати всеки път (стереотипна усмивка).

Решението е много по- сложно и трябва да се види в пeрспектива, способност, каквато ние всички притежаваме, да оценим всяка композиция в една игра на баланс като цяло( зъби, венци, устни,лице,човек и личност). Развиването на артистичните умения върви ръка за ръка с усета на клинициста за чар, индивидуалност и излъчване.

Когато говорим за естетика, независимо по какъв повод, е немислимо да не обърнем вниамние на красотата и изкуството.Всъшност естетиката е хармонично сливане на красота и изкуство. Нашата визия, философия и богат клиничен опит са изцяло отразени и от д-р Лука Далока, вицепрезидент на Европейската Академия по Козметична Стоматология и автор на книгата " Balance: Art And Visual Perception applied to aesthetic dentistry".

От основно значение е да се знае, че артистичният аспект е необходим компонент в постигането на естествена усмивка и в разбирането на това,което виждаме. Да знаем как да гледаме и достъпът до изкуството включва познания в психологията на възприятието и точното възпроизвждане, което всяко полукълбо притежава.Стоматологичният екип не може да мисли за възстановяване на естествена и хармонична усмивка без да познава тези материи в дълбочина.

Нашата визия е да стимулираме хората да развиват своя потенциал и да постигат своите цели, като ги консултираме, лекуваме, обучаваме и подкрепяме в стремежа им към съвършенство. Ние комбинираме нашите уникални таланти и умения, за да бъдем в услуга на вашите потребности!

Нашата мисия

Нашата мисия е да бъдем Вашия надежден партньор по пътя към хоризонта, където здравето, творчеството и интуицията се обединяват със света на бизнеса, разрушавайки стереотипите, преодолявайки страховете от различното и неизвестното, изграждайки бляскавия път на успеха.

Искате ли да бъдете чаровни и неотразими с Вашата нова Усмивка? Или сте още в плен на Вашите собствени страхове, страх от болка, объркване от противоречива информация от стоматолози и медии, страх от новото и несигурността, търсите добър зъболекар в София и безболезнено лечение или умувате безкрайно над различни възможности и не стигате до окончателно решение, защото се страхувате да не сгрешите?...Повечето успели хора са хора на действието. Те имат вътрешна сила, смелост и кураж, вземат решения, работят повече от останалите и следват страстта си! На Вас не Ви се налага да правите стотици неща - нужно Ви е едно единствено решение, една стратегия, доказала се на практика - модерна дентална клиника DIAMOND SMILE с уникален екип от добри стоматолози!

Клиниката, която Ви предлага не само перфектната Усмивка, която отчаяно жадувате и заслужавате, но Усмивката, която ще промени Вашата съдба... Защо? Защото всички ние си приличаме и тайните, които ние знаем, ще свършат работа и при Вас и също така тайните, които ще Ви разкрием ще започнат да действат веднага. Вие заслужавате нашата блестяща Усмивка на лицето и щастлива Усмивка в душата и живота - Усмивката на радостта, богатството и здравето!

 

 

Усмивката е най-ценният дар

Виждали ли сте някога Усмивката на Вашите мечти? Ние обичаме да слушаме за Усмивките на Вашите мечти, защото притежаваме уникален метод да помагаме на хората да превърнат тази мечта в реалност!

Усмивката е най-ценният дар - прозорец към света, душевно здраве. И красота! Усмивката има творчески заряд и променя вибрациите на тялото. Тя променя физиологично-химическия състав на тялото и води до освобождаване на хормоните на удоволствието и здравето - ендорфините. Усмивката е най-мощното средство за лечение и привличане на щастие. Усмихвайте се, усмихвайте се, усмихвайте се...

Вашата усмивка озарява вашата душа. Тя е първото нещо което създава трайни впечатления. Мисията на добрите стоматолози в денталната ни клиника, е да ви помогнем да постигнете чувство за удовлетвореност и самочувствие, които всеки човек заслужава.

Създаването на “перфектни” усмивки променя човешки съдби завинаги.

Мисията на дентална клиника DIAMOND SMILE в София и нейният уникален екип от добри стоматолози е да подчертаем вашето присъствие и излъчване, да ви изслушваме и да даваме съвети, когато питате.

Вашето индивидуално удовлетворение е нашата мисия и нашата цел.

 

 

ВАШИЯТ ТОЧЕН ИЗБОР Е НАШИЯТ СТИЛ!

Запишете си час сега за прием по телефона – печелите време!
ПЕЧЕЛИТЕ веднага!