Дентална клиника Diamond Smile

Зъболекари в София – център
бул.Тодор Александров и ул.Царибродска 92, ет.1
0887 36 30 69, 0898 74 03 96, 0888 64 49 71
Дентална клиника с уникален екип от добри зъболекари
www.diamond-smile.net

        Посетител: 825
Diamond Smile SMILE MAKEOVERS - click за видео
Smile makeovers

Art&Spa Dental Clinic - click за видео
ART&SPA

Art&Deco - click за видео
ART&DECO

Фасети - click за видео
Фасети

Корони - click за видео
Корони

Зъбен камък - click за видео
Зъбен камък

Детски зъболекар - click за видео
Деца

Абонирайте се


Зъболекарски услуги Дентално лечение Зъболечение

ПРЕОТКРИЙ СВОЯТА УСМИВКА!

                              Доволни ли сте от вашата усмивка?

Как искате да промените Вашата усмивка - да подобрите цвета, формата или дължината на Вашите зъби, да промените външния вид и дизайн на Вашите венци, зъби или мечтаете за Sexy Smile Design, които да придадат по-естетичен вид на цялостната ви усмивка?

Скорошно проучване посочи:

  • повече от 75% от хората нямат самочувствие, за да се усмихват на снимки
  • над 45% от хората си правят изводи за другите по вида на тяхната усмивка
  • над 75% са убедени, че красивата усмивка психологически помага на хората
  • над 65% от хората мислят, че привлекателната усмивка помага на романтиката.

ПОЗИТИВНО ПРЕЖИВЯВАНЕ

КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ И VIP ОТНАШЕНИЕ!

Добрата новина е, че модерната дентална медицина е различно преживяване за пациента и се характеризира с повишено разбиране към страховете и притесненията на пациентите. И е преминала през допълнително обучение за преодоляването на тези притеснения. Зъболекарските техники са много напреднали в използването на безболезнени методи на лечение, по-ефективна практика и по-бързо лечение. Всичко това придружено с емпатия от нашите зъболекари е началото на Вашето приятно посещение при Вашия зъболекар в дентална клиника DIAMOND SMILE - София!

 

Позитивно преживяване при зъболекар

Позитивно преживяване при зъболекар

 

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС ДНЕС, А НИЕ ЩЕ ВИ ДАДЕМ ПРИЧИНА ДА СЕ УСМИХНЕТЕ

Основната задача на козметичната стоматология е да възстанови усмивката по артистични стандарти . Усмивката е по-убедителна от думите - с усмивка поздравявате и отвръщате на поздрава, усмивката е израз на приятелство и добронамереност. Усмивката е Вашата визитна картичка. Тя може да подобри вашето и на околните настроение. Хубавата усмивка ви носи увереност, самочувствие и настроение .

Изграждането на основи за доверие и отнасяйки се към нашите пациенти като със специални личности е ключово за нашия успех . Ние разбираме колко затруднено се чувстват някои от нашите пациенти покрай техните посещения при зъболекаря. И как ние можем да променим това чрез предоставяне на релаксиращо и позитивно преживяване. Главната цел на нашия екип е предоставянето на отлични и индивидуални грижи и обслужване на нашите пациенти по време на техните посещения при нас, които да им помогнат да се почувстват възможно най- комфортно и приятно.

Благодарим ви, че ни давате възможност да се грижим за вашето дентално здраве и чакаме с нетърпение да ви бъдем от полза.

Запишете си час днес, а ние ще ви дадем причина да се усмихнете!

Основната задача на козметичната стоматология е да възстанови усмивката по артистични стандарти . Усмивката е по-убедителна от думите - с усмивка поздравявате и отвръщате на поздрава, усмивката е израз на приятелство и добронамереност. Тя може да подобри вашето и на околните настроение. Хубавата усмивка ви носи увереност, самочувствие и настроение .

 

 

Зъболекарски услуги Дентално лечение Зъболечение

 

ПЪЛНА ПРОМЯНА НА УСМИВКАТА

се изразява в една или повече козметични, дентални или лицево-подмладяващи процедури, за да се подобри естетиката на вашата усмивка по начин, който вие сте си избрали. Пълната промяна на усмивката за един човек може да означава съвсем различно нещо за друг човек, затова тази процедура е много личен избор. Например, някои хора биха искали да имат перфектно бяла “холивудски вид промяна на усмивката” или “усмивка на знаменитост” чрез порцеланови коронки, металокерамични коронки или оис избелване на зъбите. Други, може просто да искат подобрение като подмяна на амалгама с фотополимерна пломба. И почистване на зъбен камък. Каквато и да е причината, за да не си харесвате усмивката, на лице са много варианти за подобряване на вашата усмивка с помощта на модерната дентология и екипа зъболекари на дентална клиника "Diamond smile" София- д-р Ина Манасиева и д-р Деси Манасиева:

- Най-бързо, Вашите зъби могат да се покрият с порцеланови фасети и порцеланови коронки . В този случай Вашите зъби ще трябва да бъдат подготвени за тези покрития от Вашия зъболекар.

- Счупени зъби могат да бъдат изградени чрез различни методи. И този, който ще е подходящ за вас ще зависи от сериозността на фрактурирането и включват: козметично наслагване; изграждане с щифт, порцеланови фасети, металокерамични корони или порцеланови коронки.

- Липсващите зъби могат да бъдат заменени. Разстоянията между вашите зъби може да доведе до функционални проблеми, а и е неприятно за гледане. Решения на този проблем са: зъбни имплантати, металокерамични мостове или в някои случаи протези .

- Ако сте недоволни от цвета на вашите зъби или ако имате лошо оцветени зъби, те могат да бъдат почистени от зъбен камък. И професионално избелени в денталния офис. Над 8 тона по-бели зъби за 1 час в едно посещение в зъболекарския кабинет! Специално предложение за Вашата блестяща усмивка! ALL INCLUSIVE!

Независимо дали става въпрос за поставяне на нова пломба/обтурация/ с цвета на вашите зъби; избелване на оцветени или пожълтели зъби; подобряване на абразирали или счупени зъби с порцеланови коронки или металокерамични коронки; или пък уверявайки се, че вашите венци са във възможно най-здравословно състояние; стремежът на нашите зъболекари е да ви осигурим поне толкова красива усмивка, колкото тя ще е здрава след посещението при зъболекар в дентална клиника “Diamond smile” София!!!

Целта на екипа ни зъболекари е винаги да се стремим към перфекционизъм. Ние сме удовлетворени само, когато постигаме отличителни резултати. Ние вярваме, че е абсолютно необходимо да се вслушване в нашите пациенти и да разбираме техните нужди. И желания. Ние се стремим да обучиме нашите пациенти как да поемат ползотворна роля в тяхното собствено лечение И заедно можем да постигнем желаната усмивка . Грижата за стоматологичното здраве е ангажимент, който пациентът и лекуващият доктор поемат един към друг. Ние винаги се стремим към най-доброто от нас, за да предоставяме най-добрата грижа, спазвайки здравна етика и цялостност.

Пълна промяна на усмивката - Дентална клиника DIAMOND SMILE

Пълна промяна на усмивката - Зъболекар Дентална клиника DIAMOND SMILE

Холивудска усмивка

 

обратно - списък на ДЕНТАЛНИ УСЛУГИ

 

ВАШИЯТ ТОЧЕН ИЗБОР Е НАШИЯТ СТИЛ!

Запишете си час сега за прием по телефона – печелите време!
ПЕЧЕЛИТЕ веднага!