Дентална клиника Diamond Smile

Зъболекари в София – център
бул.Тодор Александров и ул.Царибродска 92, ет.1
0887 36 30 69, 0898 74 03 96, 0888 64 49 71
Дентална клиника с уникален екип от добри зъболекари
www.diamond-smile.net

        Посетител: 840
Diamond Smile SMILE MAKEOVERS - click за видео
Smile makeovers

Art&Spa Dental Clinic - click за видео
ART&SPA

Art&Deco - click за видео
ART&DECO

Фасети - click за видео
Фасети

Корони - click за видео
Корони

Зъбен камък - click за видео
Зъбен камък

Детски зъболекар - click за видео
Деца

Абонирайте се


НЕ МОЖЕ ДА ПРОПУСНЕТЕ!...

Първа визита при зъболекар - получавате 10% отстъпка!

При поставяне на 3 и повече керамични конструкции от нашите зъболекари /корони, фасети или мост/, Вие получавате почистване на зъбен камък с 50% отстъпка!

При ендодонтско лечение /кореново лечение/на повече от 3 зъба, Вашата пломба е с 30% отстъпка!

При керамични конструкции от 10 и повече члена - ПОДАРЪК - ултразвуково почистване на зъбен камък

При изработен план на лечение с повече манипулации, получавате следните отстъпки:

- от 600 до 1000 лв. - 10% отстъпка

- от 1000 до 2000 лв. - 13% отстъпка

- над 2000 лв. - 15% отстъпка

*отстъпките не включват конструкции, изработени в зъботехническата лаборатория

За Вашето дете - всяко дете при всяка визита получава специален подарък от нашите зъболекари!

 

СЕРТИФИКАТ / ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Направете стилна изненада и зарадвайте любимите си хора като изберете някой от сертификатите за подарък от екипа зъболекари на дентална клиника DIAMOND SMILE - София. С подаръчните ваучери с предплатени дентални услуги може да "усмихнете" този, когото желаете да зарадвате или самия себе си. Ваучерите за подарък са много съблазнителни и с атрактивна отстъпка. Може да избирате между ЗЛАТЕН, ЛУКСОЗЕН И ДИАМАНТЕН ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК. Те включват комбинация от дентални естетични и козметични процедури според Вашето желание. Бъдете интересни, бъдете различни, бъдете полезни!

Ние Ви гарантираме, че ще дарите любимите си хора с едно незабравимо преживяване, ослепителен блясък и неподражаем лукс в дентална клиника DIAMOND SMILE - София!

Подарете магическа комбинация от дентална козметика и спа терапия!


СВАТБЕНИ ПАКЕТИ

Получавате “диамантена усмивка” за Вашия звезден ден от екипа зъболекари на дентална клиника DIAMOND SMILE - София със специални отстъпки. За Вас и Вашето ново голямо семейство. Може да изберете и някой от специалните ни ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК С КОЗМЕТИЧНИ И ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ - ЗЛАТЕН, ЛУКСОЗЕН или ДИАМАНТЕН ВАУЧЕР.

Обадете се сега и се свържете с екипа ни от зъболекари, който е винаги на разположение, за да обсъди как може да се подобри Вашата усмивка за Вашия специален ден.


РОЖДЕН ДЕН - ПАКЕТИ

Търсите уникален подарък за Рожден ден?

Защо не изненадате любимия човек с ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК - Златен, Луксозен или Диамантен ваучер от дентална клиника DIAMOND SMILE -София, така че той да се потопи в луксозна и релаксираща дентална спа-терапия?! Един коктейл от дентална козметика и ослепителна естетика!

Бъдете уникални! Ние Ви даваме тази възможност! За да видите нещата в различна светлина!

Съвети, Избелване на зъбите - в домашни условия или професионално?

ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

За първи срещи, интервюта и важни презентации, за чувствени мигове са важни първите впечатления! Елегантност и деликатност, съчетани в красив съюз. Покорете всички с излъчване на самоувереност и усещане за пълноценност!

Подарете си диамантена усмивка, блясък и изящество!

Свържете се с нас сега - екипите зъболекар-зъболекар" и зъболекар-психолог, за да видите как можем да подобрим Вашата увереност чрез нашата специална гама от дентални и спа услуги! Придайте завършеност на стилния си вид с поразителен ефект на брилянтната усмивка от дентална клиника DIAMOND SMILE - София

 

ЗА ВАС, АБИТУРИЕНТИ

Ослепителната усмивка е последното бижу от Вашия фантастичен тоалет за тази шеметна и незабравима нощ! Подарете си приповдигнато настроение, необикновена нощ и изключителни моменти с блестяща усмивка от екипа зъболекари на дентална клиника DIAMOND SMILE - София! И нашите съблазнителни ВАУЧЕРИ ЗА ПОДАРЪК - ЗЛАТЕН, ЛУКСОЗЕН ИЛИ ДИАМАНТЕН! Изберете Вие коктейла от козметични процедури!

За Вашия чар и неотразимост, позвънете на телефоните на денталната клиника сега, за да отворите вратите на новите възможности, които Ви очакват!

 

МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛУГИ

Всеки месец екипът от зъболекари на дентална клиника DIAMOND SMILE - София предлага промоция на различни дентални услуги. Проверявайте новите промоционални дейности в СЕКЦИЯ НОВИНИ, за да печелите повече услуги на чудесна цена!

Опитайте нещо наистина специално – посетете уникалната дентална клиника DIAMOND SMILE - София!

Работим с дебитни и кредитни карти

ВАШИЯТ ТОЧЕН ИЗБОР Е НАШИЯТ СТИЛ!

Запишете си час сега за прием по телефона – печелите време!
ПЕЧЕЛИТЕ веднага!