Дентална клиника Diamond Smile

Зъболекари в София – център
бул.Тодор Александров и ул.Царибродска 92, ет.1
0887 36 30 69, 0898 74 03 96, 0888 64 49 71
Дентална клиника с уникален екип от добри зъболекари
www.diamond-smile.net

        Посетител: 843
Diamond Smile SMILE MAKEOVERS - click за видео
Smile makeovers

Art&Spa Dental Clinic - click за видео
ART&SPA

Art&Deco - click за видео
ART&DECO

Фасети - click за видео
Фасети

Корони - click за видео
Корони

Зъбен камък - click за видео
Зъбен камък

Детски зъболекар - click за видео
Деца

Абонирайте се


ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ. КОЗМЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ. ДЕНТАЛНА КОЗМЕТИКА

Естетична и козметична стоматология

ПРОМЕНИ СВЕТА! СКОЧИ С МАГИЯ ОТ УСМИВКА, ЛЮБОВ И КРАСОТА!

ЕСТЕТИЧНА И КОЗМЕТИЧНА стоматология за постигане на усмивката, за която винаги сте мечтали!

Козметичната стоматология е изящно изкуство, създадено от козметични зъболекари, специализирали в проектирането на красиви усмивки.

Да имаш перфектна усмивка е вече по-лесно с услугите на дентална клиника DIAMOND SMILE в София център!

Малко неща успяват да придадат толкова добър ефект, колкото перфектната усмивка! Sexy Smile Design!

Естетична и козметична стоматология

Албърт Айнщайн е казал „ Креативността е по-важна от знанието. Знанието е ограничено, креативността обгръща света."
Често когато говорим за естетична стоматология,правим грешката да вярваме, че трябва да спазваме строго определените правила и рецепти. Важно е да се знае, че принципите и параметрите са основата на тази и всяка друга дсициплина, но да се ограничим само до тях би означавало да стигаме до едни и същи резултати всеки път (стереотипна усмивка).

Решението е много по- сложно и трябва да се види в пeрспектива, способност, каквато ние всички притежаваме, да оценим всяка композиция в една игра на баланс като цяло( зъби, венци, устни,лице,човек и личност). Развиването на артистичните умения върви ръка за ръка с усета на клинициста за чар, индивидуалност и излъчване.

Когато говорим за естетика, независимо по какъв повод, е немислимо да не обърнем вниамние на красотата и изкуството.Всъшност естетиката е хармонично сливане на красота и изкуство. Нашата визия, философия и богат клиничен опит са изцяло отразени и от д-р Лука Далока, вицепрезидент на Европейската Академия по Козметична Стоматология и автор на книгата " Balance: Art And Visual Perception applied to aesthetic dentistry".

От основно значение е да се знае, че артистичният аспект е необходим компонент в постигането на естествена усмивка и в разбирането на това,което виждаме. Да знаем как да гледаме и достъпът до изкуството включва познания в психологията на възприятието и точното възпроизвждане, което всяко полукълбо притежава.Стоматологичният екип не може да мисли за възстановяване на естествена и хармонична усмивка без да познава тези материи в дълбочина.

Естетична и козметична стоматология

Козметичната стоматология обхваща всички лечения, които се стремят към красотата на нашите зъби и венци - подобряване естетиката на венците, избелване на зъбите, композитни възстановявания, подобряване на цвета и формата на зъбите с порцеланови коронки и порцеланови фасети. За един перфактен Sexy Smile Design!

Всички модерни техники за дизайн на Вашата усмивка ни позволяват да подобрим и засилим нейната естетика като превръщаме Вашите зъби в истински скъпоценни камъни за Вашата Диамантена усмивка.

Усмивката изразява красота, хармония, светлина, цвят, баланс, отразява личността и темперамента на Вашата личност. Кой не е мечтал за съвършенство? - Пясъчно тяло, нежна кожа и разбира се, зашеметяваща усмивка?

Няма по-добра усмивка за един зъболекар от усмивката на неговите пациенти!

В козметичната стоматология, създаването на красива усмивка изисква разбиране за симетрия и баланс в природата. Красиво възстановената усмивка е резултат от задълбочен анализ на усмивката и е комплексен процес за дизайн на усмивката, което да Ви помогне да намерите вашата перфектна усмивка.

Дизайн на усмивката - определя се като набор от процедури за създаване на хармония между лицевите характеристики на лицето и устата, структурата и формата на венеца, цвета на зъбите, ъглите, които се образуват между режещите ръбове на зъбите и тези към гингивата, наклоните, формата и размера на зъбите. В този процес, ние слушаме и тълкуваме нуждите на нашите пациенти, като провеждаме клиничен анализ, диагностика и лечение.

Важна стъпка в процеса на проектиране на усмивката е изслушването на пациента - какво чувства и какви са желанията му, тълкуване и демонстрация за функционални и естетични резултати, които да отговарят на желанията и стандартите, както на пациента, така и на зъболекаря.

 

Естетична и козметична стоматология

Системата за проектиране на дизайна на усмивката на нашите пациенти, е разработена в следните стъпки:

  1. Пълен клиничен преглед (анамнеза).
  2. Интраорален анализ.
  3. Екстраорален анализ
  4. Рентгенов анализ.
  5. Фото сесия.
  6. Пълна диагностика.
  7. Прогноза.
  8. Лечебен план.
  9. Финансов бюджет.
  10. План - развитие на лечението.

След като индивидуалният козметичен план за лечение е разработен за Вас, ние ще се заемем с работата по детайлите за Вашата индивидуална усмивка Makeover. Лечения като избелване на зъбите, порцеланови коронки и металокерамични корони, порцеланови коронки CAPTEK, циркониеви коронки, козметичен бондинг и порцеланови фасети в нашата практика DIAMOND SMILE, може значително да подобрят Вашия външен вид

Истинската стойност на работата с нашите козметични зъболекари е чувството за благополучие, чувствайки и знаейки, че Вие сте в ръцете на квалифициран художник. Използваме материали от най-висок клас за още по-велики шедьоври за Вашата усмивка! Ние се стремим да направим посещението Ви приятно и удобно. Вашето удовлетворение е наш пръв приоритет!

Крайният резултат е красива усмивка за нашия пациент, хармонична с чертите на лицето. Sexy Smile Design!

Днес все повече хора търсят възможности, за да се чувстват по-добре. Общуваме с други хора и отваряме врати към нови проекти за сигурност, изява и работа. За подобряване на собственото Ви самочувствие и подобряване на отношенията Ви, за изграждане на Вашето бъдеще, ние сме готови да ви помогнем, защото Вие сте специални. Джон Максуел споменава "Способността е това да можеш да направиш нещо. Мотивацията е това, което определя това, което правиш. Отношение е това, което определя колко добре ще го направиш. "

Нашите персонални грижи и внимание към детайлите, ни правят идеален избор за Вашата козметична дентална процедура. Независимо дали търсите фино подобряване на Вашата усмивка или имате желание за по-впечатляващи и забележими резултати от уникалната Ви усмивка Makeover, ние можем да Ви помогне да постигнете усмивката на мечтите си.

Избелване на зъби Порцеланови и циркониеви коронки Златокерамика. Порцеланови корони.
Избелване на зъби Порцеланови и циркониеви коронки Златокерамика. Порцеланови корони. 
Козметичен бондинг Порцеланови фасети
Козметичен бондинг Порцеланови фасети

ВАШИЯТ ТОЧЕН ИЗБОР Е НАШИЯТ СТИЛ!

Запишете си час сега за прием по телефона – печелите време!
ПЕЧЕЛИТЕ веднага!